Planet

Så vill dina kunder köpa i butik och online

Global undersökning om shoppingupplevelse

Har du funderat på vad kunder önskar när det gäller shoppingupplevelse? I butik, online eller kanske när man åker utomlands?

Nu behöver du inte fundera längre!

Vi frågade 7500+ konsumenter i 19 länder om deras preferenser avseende köpupplevelse, olika betalningsmetoder och preferenser när det gäller shopping utomlands.

Ta reda på vad kunder i olika länder säger genom att ladda ner vår kostnadsfria rapport: Global Shopper Sentiment Report 2023.

I vår rapport får du ta del av följande

Global, regional och lokal data – vi undersöker den idealiska shoppingupplevelsen i butik och online, hur konsumenter väljer att handla hemma och utomlands, samt preferenser när det gäller betalningar, valuta, leverans, säkerhet och tax free shopping. 

Insikter om specifika turistgrupper och ålderskategorier – hur shoppar t.ex. amerikaner jämfört med kineser, och insikter om vad generation Z och Millennials önskar ha ut av sin shoppingupplevelse. 

Analys och insikt – utifrån data utforkar vi hur du kan ge dina kunder möjlighet att handla på sina villkor, och föreslår lösningar för dig som handlare – detta för att säkerställa att varje kundinteraktion räknas och att du ökar dina intäkter. 
 

Kostnadsfri rapport

Ta del av rapporten här!

Få värdefulla insikter och data från kunder genom att ladda ner vår rapport. Ta del av de senaste preferenserna och shoppingtrenderna hos globala kunder i olika åldrar, och hur detta kan påverka din verksamhet inom Retail. 

  • Upptäck vad kunder tänker om en idealisk shoppingupplevelse
  • Få värdefulla insikter och data per land, region och på global nivå
  • Få ökad kunskap om Retail-lösningar som ökar intäkterna

Fyll i formuläret för att få tillgång till din kopia av rapporten direkt!

Klicka i denna ruta för att ge samtycke till att ta emot uppdateringar om Planets produkter, events, utbildningar, rapporter och tjänster.

Genom att fylla i detta formulär, accepterar du villkoren i vår integritetspolicy.